Медичний порталЛікаріЛуцькУрологІванченко Олександр Анатолійович
Іванченко Олександр Анатолійович

Іванченко Олександр Анатолійович

Уролог

Міська клінічна лікарня
Волинська, Луцьк
вул. Відродження, 13
+38 067 933 61 11

+38(0332) 25 23 31
Сховати карту

Про лікаря

Лікар-уролог Олександр Іванченко виконує цілий ряд багатопрофільних і діагностичних послуг.

Зокрема : 


- Урологічні проблеми: гострий і хронічний уретрит , простатит , цистит , статева дисфункція.

- Сечокам'яна хвороба.

Спеціалізується на: лікуванні захворювань сечівника , мошонки і її органів , статевого члена , передміхурової залози .

У своїй роботі лікар використовує Контактну літотрепсію. Це сучасний метод , за допомогою якого виконуються операції на нирках , сечоводах , сечовому міхурі , зовнішніх статевих органах , видалення кондилом , з приводу фімозу , водянки яєчок , поліпи ретро , варикоцеле , операції на сечовому міхурі , включаючи ТУР сечового міхура з пухлиною , відкриті аденомектомії , ТУР простати.


Олександр Анатолійович використовує метод дроблення і видалення конкрементів з нирок , сечоводів і сечового міхура під контролем ока, дозволяє проконтролювати повне видалення каменів із сечовивідних шляхів , уникнувши відкритого оперативного втручання , яке використовувалося раніше.

Лікар-уролог Олександр Іванченко керується єдиною стратегією в своїй роботі - здорова і повноцінна українська родина (Планування сім'ї , безплідні шлюби , лікування безпліддя). Сучасне діагностичне обладнання дозволяє йому з точністю досліджувати хворобу і підібрати ефективний метод її лікування. Він подарував здоров'я сотням сімей , дав їм можливість повноцінно відчути радість життя і батьківства . 

Відгуки про лікаря Іванченко Олександр Анатолійович

Василь

12.04.2017 в 12:10

Лікувався у цього лікаря. Як про людину нічого про нього поганого сказати неможу. Але як про лікаря - є чимало пересторог. Якщо хвороба дещо серйозніша краще шукати фахівця більш досвідченого і компетентнішого. Деякі методи його лікування є спірними...

Додати відгук

кращі лікарі на порталі