Медичний порталЛікаріЛуцькХірургХоменко Олександр Миколайович
Хоменко Олександр Миколайович

Хоменко Олександр Миколайович

Хірург

Військовий госпіталь
Волинська, Луцьк
вул. Л. Українки, 20
+38 (0332) 22-49-30
Сховати карту

Про лікаря

Лікар-хіург вищої кваліфікаційної категорії. Військовий лікар.

 

Заслужений лікар України. Головний лікар "Луцького військового госпіталя".

 

Олександр Миколайович проводить за рік близько 450 найскладніших операцій, в тому числі й на хребті. Ставить на ноги тих, хто навіть і не мріяв на порятунок. 

Багато часу приділяє манульній терапії, в якій досяг неабияких успіхів. Намагається вилікувати пацієнта без оперативного втручання.

 

В госпіталі виконується широкий спектр малоінвазивних ендоскопічних оперативних втручань і діагностики, а саме: в нейрохірургії (видалення субдуральних й епідуральних гематом, гриж дисків і т.д.), ринохірургія, операції на хребті.

 

В Луцькому військовому госпіталі одночасно лікують більше 250 хворих на стаціонарі, надають допомогу постраждалим в АТО, а також лікарям-афганцям.

Відгуки про лікаря Хоменко Олександр Миколайович

Бідотіл Микола

09.09.2016 в 23:45

Зараз лікую ,проблемний хебет , болить білье двпдцяти років, іде плкращення. Хочу рекомендувати як прекрасного лікаря спеціаліста !\r

Сироватка Олег

26.07.2017 в 17:33

Знаю Олександра Миколайовича з 1994 року. Це лікар від Бога!!! Чув декілька негативних відгуків на них можу сказати одне - ПОЦІЛУЙТЕ СЕБЕ В ДУПУ!!!!! За весь час мого знайомства і лікування в нього мене моїх рідних я не почув ні однієї відмови і тим більшевимагає гроші. БРЕХНЯ!!!!!

Олександр

26.09.2017 в 23:22

Боліла спина десь зірвав....Прийшов на прийом 3 .рази....положив на кушетку і тд...сказав нічого важко не піднімати і все буде Гуд...так і зробив на разі все ок,спина працює.Рекомендую

Додати відгук