Медичний порталЛікаріОдесаОфтальмолог (окуліст)Грубник Наталія Павлівна
Грубник Наталія Павлівна

Грубник Наталія Павлівна

Офтальмолог (окуліст) Хірург

natgrub@mail.ru

Про лікаря

      Закінчила  в 2007 році Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця, м.Київ.

      Після інтернатури з 2009 року працює в ДУ "Інститут очних хвороб і тканинної терапіїї ім.В.П.Філатова НАМН України" (м. Одеса) у відділі посттравматичної патології ока.  

      У 2013 вересень-жовтень стажування у  вітреоретинальному відділі госпіталю Moorfields Eye hospital в м. Лондон (Великобританія) по гранту Європейського суспільства Офтальмологів.

      У жовтні-листопаді 2015 р. стажквання по вітреоретинальній, катарактальній, окулопластичній хірургії в офтальмологічній клініці  університетуLudwig-Maximilians  в м. Мюнхен (Німеччина). 

       Офтальмохірургія: катарактальна хірургія (посттравматична, вікова катаракта), вітреоретинальна хірургія (гемфотальм, відшарування сітківки (регматогенне, посттравмичне), внутрішнїоочне строннє тіло, ендофтальміт та інш.), травми ока, енуклеації, евісцеро-енуклеації з імлантацією орбітальних імплантів, окулопластіка.

Відгуки про лікаря Грубник Наталія Павлівна

Ігор Сосна

31.03.2016 в 20:50

Чудовий лікар, прекрасний фахівець. Наталія Павлівна провела мені надзвичайно складну операцію, яка пройшла дуже вдало. До кожного пацієнта ставиться надзвичайно відповідально та чуйно. У мене до операції гострота зору була 0,01, а через місяць після операції 0,7! Я щиро вдячний цій надзвичайно талановитій, обдарованій та відповідальній людині за врятоване око!

Додати відгук

кращі лікарі на порталі