Медичний порталЛікаріРівнеПсихотерапевтГрищук Майя Михайлівна

Грищук Майя Михайлівна

Психотерапевт Психолог

Рівненська область, Рівне
вул. Остафова, 8
+38 (0362) 26-77-69
+38 (066) 750-95-96
+38 (067) 26-55-175

Про лікаря

Кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Рівненського інституту слов'янознавства Київського славістичного університету, практичний психолог вищої категорії, частнопрактикующий психолог, системний сімейний психотерапевт європейської сертифікації (Відень, 19.02.2000), голова Рівненського психотерапевтичного товариства та Рівненського відділення Української спілки психотерапевтів (УСП), навчальний психотерапевт за напрямком системна сімейна психотерапія УСП, супервізор у напрямку системна сімейна психотерапія УСП, глава освітнього комітету за напрямом системна сімейна психотерапія УСП, член УСП дійсного члена Європейської асоціації психотерапії. Диплом психотерапевта підтверджується Українським союзом психотерапевтів.

Осіб. МОЗУ ВО1 №665386 від 14.08.98 р

VIP-підхід до кожного клієнта.

Спеціаліст надає допомогу з 1991 року:

дітям і підліткам з розладами поведінки (страхи, тривога, логоневроз, нетримання сечі, непослух, гіперактивність, крадіжки, агресивність, залежності і т.д.)
подружнім парам (при непорозумінні і конфліктах, сексуальної незадоволеності, ревнощів і т.д.)
людям з особистими проблемами (втрата інтересу до життя, хворобливе самота, страхи, тривога, залежності, незадоволеність власним тілом, страх виступати перед великою кількістю людей, нав'язливі стани і думки тощо)

Відгуки про лікаря Грищук Майя Михайлівна

Оксана

11.06.2017 в 22:20

Дуже поганий психолог. Не рекомендую звертатись, так як особисто у мене після 2 сеансів було погіршення морального стану. Ще більш прикро що я заплатила за це чималу суму коштів. Моральні і особистісні якості Майї Михайлівни не відповідають її професії.

Додати відгук