Медичний порталЛікаріОдесаАлергологГончарук Сергій Федорович
Гончарук Сергій Федорович

Гончарук Сергій Федорович

Алерголог Імунолог Педіатр

Odrex-med
Одеська область, Одеса
Медичний центр "Оdrex" вул. Раскидайловская, 69/71
+38 (048) 706-15-95
+38 (048) 730-00-30
help@odrex-med.com
Сховати карту

Про лікаря

Доктор медичних наук, професор, професор кафедри загальної практики та медичної реабілітації Одеського державного медичного університету.
Народився в 1962 році в м Ананьїв Одеської області. У 1985 р з відзнакою закінчив Одеський медичний інститут ім. Н. І. Пирогова, спеціальність - «педіатрія»; в 2002 р закінчив Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, спеціалізація в галузі охорони здоров'я. Кандидатська дисертація «Клініко-функціональне і імунологічне обгрунтування комплексного використання камерної спелеотерапії та лазеротерапії у дітей з бронхіальною астмою і астматичним бронхітом» захищена в 1994 р .; наукові керівники - доктор медичних наук, професор А. Г. Литвиненко і кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник Є.С. Павлова. Докторська дисертація «Комплексне використання фізичних факторів у відновному лікуванні дітей з бронхіальною астмою» захищена в 2005 р .; науковий консультант - доктор медичних наук, професор К. Д. Бабов.
Вихованець Одеської наукової школи педіатрії академіка АМН України Б. Я. Резника.
Основні напрямки наукової діяльності: дитяча пульмонологія, алергологія, фізіотерапія та курортологія.
Має 4 патенти України на винаходи, які впроваджені в лікувальну практику медичних установ України. Автор понад 150 опублікованих наукових робіт, в тому числі 3 монографій і двох навчальних посібників. Під науковим керівництвом С.Ф. Гончарука захищена кандидатська дисертація.

Відгуки про лікаря Гончарук Сергій Федорович

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук

кращі лікарі на порталі