Медичний порталЛікаріЛьвівКардіологЧубучна Ірина Іванівна
Чубучна Ірина Іванівна

Чубучна Ірина Іванівна

Кардіолог Терапевт

Науково-медичний центр Святої Параскеви
Львівська область, Львів
Медичний Центр Святої Параскеви вул. Заводська, 7
(032) 295-4-000
office@medcenter.lviv.ua
Сховати карту

Про лікаря

  • лікар-кардіолог, терапевт, дві вищі кваліфікаційні категорії, доцент, кандидат медичних наук.

Закінчила з відзнакою Львівський медичний інститут. Працюючи лікарем ЛФК (перша кваліфікаційна категорія) у Львівському обласному кардіологічному центрі, захистила у 1999 році дисертацію на здобуття ступеня кандидата медичних наук з кардіології (Інститут кардіології імені М. Стражеско, м. Київ). Із 2000 року працює у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького на кафедрі внутрішньої медицини № 2 на посаді доцента. Сфера інтересів: кардіологія, реабілітація, коморбідні стани (поєднана соматична патологія), геронтологія, геріатрія, танатопедагогіка. Автор 59 друкованих праць.

Пройшла курси вдосконалення у Всесоюзному науковому центрі медичної реабілітації та фізичної терапії (Москва, 1991), рефлексотерапії на факультеті удосконалення лікарів та провізорів Львівського медичного інституту (1991); підвищення кваліфікації (3 місяці) у клініці кардіології медичного центру післядипломної освіти у Варшаві (1998), там же пройшла навчання з ЕхоКГ та Холтерівського моніторування; ТУ НМАПО «Нові технології в медичній реабілітації» на базі клініки професора В. І. Козявкіна (2007); навчалася в Українському католицькому університеті на філософсько-богословському факультеті з біоетики (сертифікаційна програма, 2009).

Є членом Лікарського товариства у Львові, головою клубу імені Юрія Липи. Нагороджена медаллю «За працю та звитягу в медицині» (2011), багатьма грамотами та подяками від ЛНМУ імені Данила Галицького, обкому профспілок та громадських організацій.

Відгуки про лікаря Чубучна Ірина Іванівна

У нас поки немає відгуків до цього лікаря. Але ви можете їх додати.

Додати відгук