Медичний порталЛікаріКиївНефрологБаньковська Олена Семенівна
Баньковська Олена Семенівна

Баньковська Олена Семенівна

Нефролог

Медичний центр "МедіАн"
Київська область, Київ
Медичний центр "МедіАн", вул. Фрунзе, 102
Стаж роботи:
23 роки
+38 (044) 331-12-93,
+38 (044) 331-99-20,
+38 (044) 331-38-25
median@ukr.net
Сховати карту

Про лікаря

Лікар нефролог вищоі категоріі.

Закінчила Вінницький медичний інститут(університет) у 1992 році за спеціальністю лікувальна справа. 1992-1994рр.-інтернатура за фахом терапія. З 1994 року по 2003 рік працювала районнім нефрологом та дієтологом Ямпільськоі районноі лікарні Вінницькоі області. З 2003 року працює районним нефрологом Дарницького району м.Києва. Має досвід роботи лікарем нефрологом відділення гемодіалізу Олександрівськоі міськоі лікарні м.Києва – 2010-2011рр.      

Лікар нефролог Баньковська О.С. успішно лікує та має достатній досвід у лікуванні таких захворювань сечовивідноі системи як: інфекціі сечовивідних шляхів, гострий та хронічний пієлонефрит, гломерулонефрит, нефропатіі (діабетична, гіпертонічна, дизметаболічна,подагрична, ревматична та інші), гострий та хронічний цистит, сечосольовий діатез, сечокам;яну хворобу, гостру та хронічну ниркову недостатність та інші захворювання. Лікар нефролог Баньковська має великий досвід лікування сечокам;яноі хвороби, сечосольового діатезу, особливу увагу  у лікуванні цієі поширеноі патологіі нирок приділяє  профілактиці утворення нових конкрементів, що дає змогу досить часто уникнути оперативного втручання.

Лікар рекомендує різні схеми лікування сечокам;яноі хвороби а також дієту з урахування типу конкрементів-оксолатні, уратні, фосфатні та інші. До кожного хворого лікар Баньковська О.С. має індивідуальний підхід, враховує різні фактори для своєчасноі діагностики та лікування. У своій практиці використовує нові методи діагностики та лікування хвороб сечовивідноі системи. Вона є активним учасником різних науковопрактичних конференцій, членом Украінськоі Ассоціаціі нефрологів.

Відгуки про лікаря Баньковська Олена Семенівна

До цього лікаря, коментарі поки тільки на Російській мові.
Переглянути коментарі Російською мовою

Додати відгук

кращі лікарі на порталі